В Ірпені розпочався навчальний курс із фандрейзингу

 Ірпені стартував навчальний курс із фандрейзингу – мистецтва залучення грошових коштів та інших ресурсів, необхідних для реалізації певних проектів або діяльності організації в цілому. Про це повідомляє Інформаційне агентство ITV.

Цей курс організувала громадська спілка “Ірпінська агенція розвитку” за підтримки Ірпінської міської ради.

“Відбулась перша сесія, під час якої наші “студенти” дізналися, де шукати нові ідеї та як перетворити ідею в прибуток”, – повідомила голова Ірпінської агенції розвитку Оксана Нечитайло.

Вона подякувала за переданий досвід та знання спікерам першої сесії – засновниці й керівнику низки громадських і бізнесових загальнонаціональних і міжнародних проектів, офіцеру з фандрейзингу Дистрикту “Ротарі-клубів” України й Білорусі Оксані Тюпі та засновниці й директору Центру маркетингових досліджень і розвитку мікробізнесу “Crystal”, співвласниці виробництва смаженої кави “Файна кава” Олесі Василець.

Відбір для участі в проекті пройшли майже три десятки претендентів. На них чекають  ще три інтенсивні сесії протягом двох місяців. Випускники курсу презентують свої проекти на Регіональному інвестиційному форумі та отримають дипломи.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.