В Ірпені привітали комунальників з професійним святом

Сьогодні в Центральному будинку культури Ірпеня представники адміністрації міста привітали працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування з професійним святом.

“Завдяки сумлінній праці цих людей, ми щодня бачимо чисті та охайні вулиці, квітучі парки і оновлені двори. Саме вони створюють те відчуття комфорту, через яке ми любимо своє місто. Тож щиро дякую усім працівникам комунальних служб за відповідальну та самовіддану працю, за готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу! Бажаю здоров’я, благополуччя, професійних успіхів і особистого щастя!”, – зазначив перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

Фото Олег Гриб

Довідка. День комунальника − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Цей святковий день присвячений усім працівникам житлово-комунальних господарств, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечення життєдіяльності міст, надання різних послуг. Саме працівники цієї галузі роблять все можливе для того, щоб життя кожного було комфортним, зручним та безпечним. 

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.