В Ірпені пройде заняття щодо надання першої допомогти при ДТП

2 листопада о 11:00 в Ірпені на парковці стадіону Чемпіон відбудеться тренінг про першу допомогу при ДТП. Про це повідомив голова Громадської ради учасників АТО Антон Головенко на своїй сторінці у соцмережі.

Проведе його головний  лікар Ірпінського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Андрій Левківський. Захід буде безкоштовним і проходитиме одну годину.

“Кожного дня ми бачимо статистику та інформацію про ДТП. Часом з трагічними наслідками. Ніхто не застрахований від цього. Більшисть з водіїв були свідками таких подій… Хтось учасниками … А чи всі ми знаємо як правильно себе вести під час ДТП ? Чи всі ми можемо надати допомогу собі, близьким чи випадковій людині, яка потрапила в біду на дорозі ? Як показує практика, то більшисть не готова до якихось дій. А від цього може залежати життя людини”, – зазначив Головенко.

До слова, головний  лікар Андрій Левківський 8 років пропрацював  реаніматологом-анестезіологом в реанімації. Тому як ніхто знає особливості дій при допомозі в таких обставинах. Також Андрій Левківський сам є водієм з немалим стажем і має великий досвід надання допомоги у самих різних життєвих ситуаціях.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.