В Ірпені пропонують покращити роботу паспортного столу

Ірпінці просять організувати роботу сервісу паспортного столу. Відповідне звернення було нещодавно зареєстровано на сайті Єдиної системи місцевих петицій. 

Зокрема звертається увага на вирішення поточного стану проблеми в роботі паспортного столу в нашому місті, а саме: маленьке приміщення, мала пропускна система громадян, неорганізована черга, відсутність можливості проплати послуг на місці та відсутність можливості ксерокопіювання документів в приміщенні паспортного столу, що додає проблем в оформленні документів.

“Пропоную шляхи вирішення: підшукати більшу будівлю\приміщення для оптимізації роботи паспортного столу; залучити більше кількість фахівців для обслуговування клієнтів; розподілити кабінети для приймоу громадян з різних питань; відокремити послуги подачі на закордонні паспорти\українські паспорти\зміна призвіщ\вклейка фотокарток; встановити апарат для видачі номерків для тієї чи іншої черги; оптимізувати робочий день паспортного столу таким чином, щоб не було перерви в подачі документів більше 2 годин, як є на сьогоднішній день; встановити апарати для проплати послуг в середині приміщення; встановити ксерокопіювальну техніку, для пришвидшення процесу подачі документів, в приміщення паспортного столу”, – пише автор петиції.

До кінця збору підписів залишилось 87 днів. Станом на сьогодні звернення підтримали 13 осіб. Нагадаємо, що для того, щоб петиція була розглянута на сесії Ірпінської міської ради, потрібно зібрати 300 голосів.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.