В Ірпені пропонують переглянути ціни на проїзд

Мешканці Ірпеня обурені підвищенням вартості проїзду у громадському транспорті. Звернення переглянути таке рішення було зареєстровано на на сайті “Електронної системи місцевих петицій”.

“Громадськість обурена майже безпідставним підвищенням тарифів на проїзд. Тариф за останній час зростає не вперше, а якість послуг залишається на дуже низькому рівні”, – зазначає автор петиції. 

marshrutka-in-irpen-2

Зокрема, громада обурена відсутністю опалення салону взимку, прокуреними салонами, грубістю водіїв та неуважністю, відсутністю обліку пільгових категорій громадян, які мають право на безкоштовний проїзд, обліку кількості перевезених пасажирів тощо.

“Практична відсутність чесної ринкової конкуренції – одна з підстав, якою користується перевізник. І на цьому фоні виглядає щонайменше дивним підвищення проїзду на 33-66%, з 9 до 13-16 гривень. Це виглядає просто як нахабна спроба залізти у гаманець споживача”, – йдеться у зверненні.

До кінця голосування залишилось 89 днів. Щоб таке клопотання розглянули на сесії Ірпінської міської ради, за петицію мають віддати свій голос 300 чоловік.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.