В Ірпені продовжують збирати кошти на лікування Давида Галушка

В рамках благодійної акції на лікування Давида Галушка у суботу, 4 травня, було зібрано 3 тис. грн. Про це кореспондентам “Правди Ірпеня” розповіла голова Ірпінської молодіжної громадської ради Ніколетта Вільчинська.

“Ірпінська молодіжна громадська рада висловлює щиру подяку власникам кав’ярні за благодійну ініціативу і закликає інших меценатів брати приклад! Власники кафе Марта та Велерій Заварові – дуже чуйні люди, які відразу відгукнулися допомогти зібрати кошти для маленького мешканця нашого міста”, – зазначила Ніколетта Вільчинська.

Нагадаємо, 4 травня у Франс.уа. кожен охочий мав можливість придбати філіжанку кави. Вилучені кошти підуть на лікування Давида Галушка.

Таку ініціативу виявили представники Ірпінської молодіжної громадської ради, які домовилися про співпрацю з Франс.уа.

Як відомо, Давид Галушко важко захворів і дуже потребує допомоги. Діагноз страшний – гострий монобластний лейкоз. Дороговартісне лікування, на жаль, непідйомне для батьків хлопчика.

Тому в Ірпені оголосили довгострокову благодійну  акцію “Допоможи Давидку”. Усіх небайдужих закликають перерахувати хоча б невелику суму на лікування Давида Галушка. Реквізити для допомоги: карта Приватбанку, 5168 7450 1214 2029, Олена Галушко(097) 500 77 99 В’ячеслав Галушко (батько Давида).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.