В Ірпені приготують найбільший в Україні омлет

Студенти Університету державної фіскальної служби України готуються до встановлення нового рекорду. 16 листопада о 16:00 з нагоди Дня студента відомий ресторатор, спортсмен і шоумен Микола Тищенко приготує найбільший у країні омлет. Про це повідомляє “Ірпінський вісник”.

“Є така думка, що студент вічно голодний. Коли ми розпочали підготовку до святкування Дня студента, виникла ідея нагодувати юнаків і дівчат, але зробити це яскраво і нестандартно, а заодно і заявити про себе на рівні України”, – розповідає студентка Університету ДФС, член ініціативної групи з організації свята Іванна Ягольник.

Рекорд зафіксують представники Національного реєстру рекордів України.

На приготування омлету піде 750 яєць, понад 30 літрів молока і 18 кг борошна. Усього має вийти близько 65 кг страви. Прикрасять її свіжою зеленню, помідорами і сиром. Куштуватимуть рекордний омлет від Миколи Тищенка не тільки студенти, а й гості свята.

Як відомо, Ірпінь серед рекордсменів згадується не раз. 28 червня цього року в місті зафіксували наймасовіше в державі одночасне читання вголос Конституції України дітьми.

Уперше Ірпінь потрапив до в Національного реєстру рекордів України у 2016 році за найбільшу кількість реконструйованих та збудованих за два роки парків і скверів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.