В Ірпені презентували “Книгу добра”

Цими днями до Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів художнього профілю №1 ім. А.С. Макаренка завітали представники благодійних фондів “Чисті серцем” та “Армія добра”. Про це повідомляє Ірпінська міська рада.

В рамках зустрічі презентували один з екземплярів “Книги добра” презентували учням 5 класів: Лілія Юрченко, ГО ОЦГ “Перспектива”, Попова Оксана, Анна Король.

“Книга Добра” – це масштабний міжнародний соціальний проект, який мандрує світом та об’єднав тисячі дітей та дорослих з єдиною метою – відшукати унікальні історії про добро в усіх проявах. Це – Книга про Україну, про нас, українців, і про майбутнє, яка містить в собі щире та нерафіноване добро.

Участь у створенні “Книги Добра” взяли більше 500 тисяч дітей та дорослих з усіх куточків України. 350 переможців попередніх етапів міжнародного соціального проекту “Книга добра” мали змогу бути в складі української делегації та передавати примірники Книги в найбільші бібліотеки світу. Унікальний примірник “Книга Добра” вже зберігається у бібліотеці Ватикану, Туреччини, Литви, Латвії, Естонії, Румунії та України.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.