В Ірпені презентували книгу “Майдан-точка відліку”

Учора в Ірпені відбулася презентація книги Лідії Кардаш “Майдан – точка відліку”. Захід відбувся у креативному кафе “Газон”.

Варто зазначити, що книга є  цікавою та актуальною, адже стосується сучасної історії нашої держави. Авторка, котра все життя працює інженером, і водночас захоплюється історією, зокрема й рідного Києва, аналізує події впродовж століть і тисячоліть з точки зору математики й астрології. Вона виводить певні хронологічні закономірності знакових подій, в тому числі й Революції гідності. Ця оригінальна методика, за її словами, передбачає циклічність історичних епох і може спрогнозувати напрямок розвитку тої чи іншої держави на певному етапі. Лідія Кардаш зазначає, що події Євромайдану ведуть Україну до абсолютно нової, позитивної епохи розвитку, котра розпочнеться в 2017 році, а в 2031 році країна “повернеться на шлях справжньої державності й процвітання”.

Ознайомитися з книгою “Майдан – точка відліку” може кожен бажаючий в Ірпінській центральній міській бібліотеці, на сайті tochkavidliku.ho.ua та звернувшись за електронною адресою [email protected].

Фото Володимира Шилова

Bookmark the permalink.

Comments are closed.