В Ірпені презентували Дорожню карту для розвитку бізнесу АТОвцями

Вчора, 13 жовтня, в Ірпінській центральній бібліотеці за круглим столом презентували Дорожню карту розвитку малого та середнього підприємництва для учасників АТО в місті Ірпінь та Приірпінні “Акселератор бізнесу 4.5.0”.

Нагадаємо, що у квітні цього року ГО “Ірпінська міська спілка ветеранів та інвалідів АТО”» у партнерстві з Ірпінською Агенцією Розвитку та студентською командою Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана виграли грант від Агентства США з міжнародного розвитку – USAID у рамках програми “Розвиваємо мале та середнє підприємництво – будуємо майбутнє”.

На сьогодні надруковано 420 екземплярів методичного посібника Дорожньої карти, які будуть розіслані у різні міста України. Вони допоможуть, користуючись зібраними методологіями, порадами та підказками розвивати мале та середнє підприємництво на місцях. Зокрема учасниками антитерористичнрї операції.

На обгортці книги розміщено фото переможців конкурсу підприємницьких проектів серед учасників АТО “STARTUP IRPIN”. Саме цей конкурс став одним з найважливіших практичних проектів у рамках створення Дорожньої карти і був високо оцінений представниками USAID, загалом як вся реалізація грантової програми в Ірпені.

“Грант по розробці Дорожньої карти саме для розвитку бізнесу АТОвцями виграли Ірпінь та Тернопіль. Ми були дуже здивовані, що на заключній конференції програми USAID “Лідерство в економічному врядуванні” увагу більшості гостей привернула саме наша робота, наші розробки і проекти. Дуже було приємно, коли представники USAID підійшли до нас і повідомили, що захоплені проведеною нами роботою і що готові співпрацювати з Ірпенем і надалі”, – розповіла голова Ірпінської агенції розвитку Олена Чернявська.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.