В Ірпені пожежники погасили пожежу на вул.Тургенівській

В Ірпені по вул. Тургенівській загорілось приміщення. Про це повідомили на сторінці Ірпінського відділу поліції ГУНП у Київській області. 

“До чергової служби поліції близько 03.50 год., надійшло повідомлення про те, що в Ірпені по вул. Тургенівській горить приміщення. На місце події було негайно направлено екіпаж слідчо-оперативної групи та автомобіль Державної служби з надзвичайних ситуацій. Правоохоронці здійснили зовнішній огляд металевого приміщення і прилеглої території –  жодних ознак взлому не виявили; вікна та двері пошкоджень не мали”, – йдеться у повідомленні.

На щастя, вогонь не перекинувся на інші будинки. Потерпілих від пожежі немає. Причина загоряння – несправність роботи електричної мережі, про що свідчить висновок від Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Поліцейські попереджують: “Аби уникнути винекненню пожежі в будинках та приміщеннях дотримуйтесь правил пожежної безпеки! У разі, якщо Ви стали свідком займанню приміщень, споруд, будинків негайно телефонуйте за  номерами “102” та “101”!” 

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.