В Ірпені оновлюють дорожні борти

Працівники «УЖКГ “Ірпінь”» оновлюють дорожні борти. Складно повірити, що ще 6 років тому їх не фарбували – в місті практично не було дорожньої розмітки. А після створення дорожньої служби у 2015-му міські дороги заграли яскравими барвами.

«Починаємо фарбувати саме дорожні бордюри. Починаємо з основних, центральних вулиць і поступово переходимо на другорядні вулиці», розповів заступник директора КП «УЖКГ “Ірпінь”» із питань благоустрою міста Дмитро Сухомлин.

Процес фарбування бортів дещо складніший, ніж фарбування пішохідних переходів чи осьової лінії – адже їх оновлюють двома фарбами, а в машинку для нанесення розмітки можна залити лише один колір. Тому така робота виконується у два етапи. У машинку вміщується 30 літрів фарби. Цього вистачає на 20–30 хвилин безперервної роботи.

Фарбування бортів – останній етап поновлення дорожньої розмітки в місті. Комунальники планують завершити його до кінця літа. Тоді ж, перед початком навчального року, ще раз пофарбують пішохідні переходи.

«Перед початком навчального року будуть поновлюватися ще раз пішохідні переходи саме в місцях, де знаходяться садки і школи. Тому що це безпека руху дітей і пішоходів, наших мешканців», – додав Дмитро Сухомлин.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.