В Ірпені обговорюватимуть прийняття закону “Про муніципальну варту”

18 квітня 2019 р. відбудеться перший регіональний форум Київщини “МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ, БЕЗПЕКА, ГРОМАДА, ЗАКОН”. Про це повідомляє Ірпінська міська рада.

Як відомо, Верховною Радою України прийнято в першому читанні Закон України “Про муніципальну варту”.  В країні іде децентралізація, органи місцевого самоврядування отримують все більше власних повноважень, створюються об’єднані територіальні громади, запущена реформа Національної поліції, а закон “Про муніципальну варту” чотири роки чекає на прийняття його Верховною Радою України в другому читанні. В багатьох містах і містечках створені і діють громадські формування і комунальні підприємства, метою яких є сприяння органам Національної поліції в забезпеченні охорони громадського порядку, збереження майна територіальних громад, контролю дотримання стану благоустрою, функціонування систем відеоспостереження, дотримання юридичними і фізичними особами правил торгівлі і паркування транспортних засобів тощо. На Київщини успішно працюють подібні структури, але немає єдиного закону який регулює їх діяльність.

Мета даного заходу –  обмін досвідом,  формування єдиних підходів, обговорення і об’єднання зусиль в напрямку прийняття  Закону України «Про муніципальну варту».

Дата проведення: 18 квітня 2019 р.

Місце проведення: актова зала Ірпінської міської ради, вул. Шевченка 2а, м. Ірпінь, Київської області

Реєстрація учасників: 09.00-10.00

Участь за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/yoiBL9ML7brpJtSL7 або +380503440880

Сторінка заходу: https://www.facebook.com/events/276790046584885/

Додаткова інформація та відповіді на запитання за телефоном: +380503440880, або по  e-mail: [email protected]

Bookmark the permalink.

Comments are closed.