В Ірпені обговорили питання зміни маршруту 7А і 7Б

Нещодавно в Ірпені відбулася нарада за участі першого заступника Ірпінського міського голови Олександра Маркушина та заступника Ірпінського міського голови Марії Попруги з питань якості та безпеки пасажироперевезень в м.Ірпінь та Ірпінському регіоні. Про це повідомляє Ірпінська міська рада. 

Повідомляється, що під час засідання розглядалися питання щодо можливості зміни маршруту 7А і 7Б (на численні прохання мешканців Ірпеня) задля можливості безпересадково добиратися до таких об’єктів: Ірпінський центральний будинок культури, Ірпінський центральний міський стадіон “Чемпіон”.

Представники перевізника повідомили, що готові до такої зміни маршруту, тобто маршрут по 7А пролягатиме по Центральній-Садовій-Соборній-Півпічній-Степанівській-Садовій- і далі, як звичайно, а 7Б так само завершуватиме маршрут по Північній-Соборній-Грибоєдова-Центральній. Така зміна маршруту надасть також можливість школярам щонайближче під’їжджати до шкіл №1 і №2.

“Перевізник, розуміючи і оцінюючи навантаження в часи “пік” планує вже найближчим часом додати на маршрут 7А,7Б ще два автобуси. Даний маршрут дещо змінюватиметься і у зв’язку із розростанням мікрорайонів між вулицями Н.Оскольська та Технологічна, а також вул.Чехова, Пушкінська”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Ірпені пропонують створити новий маршрут

Варто зазначити, що велика кількість звернень надходить до міської ради з питань пільгового перевезення школярів. Необхідно поінформувати, що серед законодавчо визначених категорій немає такої пільгової категорії, як школярі. Саме тому, це лише добра воля і крок назустіч, зроблений безпосередньо перевідником – АТП 13250, який визначив оплату за перевезення школярів на рівні 1 грн., проте визначив також і час для перевезення – з 7:00 до 19:30, крім вихідних та святкових днів.

За результатами наради домовилися також провести до кінця року зустріч із працівниками АТП 13250, безпосередньо із водіями та обговорити питання, які турбують мешканців міста та Приірпіння.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.