В Ірпені говоритимуть про розвиток власного бізнесу

2 березня о 12.00 в I-Smart відбудеться Management Club.Захід організовують, перш за все, для управлінців, у кого є в підпорядкуванні співробітники.

“Вітчизняний бізнес знаходиться в складній ситуації. Іде час супер-заробітків і настає етап, коли успішної зможе бути лише та компанія, яка зможе чітко планувати свою діяльність і управляти всіма процесами, підвищувати швидкість і якість рішень, впроваджувати інноваційні підходи та технології. Однак, більшість компаній об’єднує одна хронічна проблема – регулярне невиконання цілей, планів і завдань. Тобто нормальним стало ненормальне: бізнес-машина не може виконати цілі, заради яких вона створювалася !!! І основна проблема тут не в кризі, а в тому, що що менеджмент не знає, що треба зробити, щоб виправити ситуацію. І ця проблема властива навіть іменитим західним компаніям, що працюють на нашому ринку”, – йдеться у запрошенні.

За підсумками семінару ви зрозумієте основні принципи систематизації діяльності компанії / співробітника і зможете застосувати їх у своїй практиці вже на наступний день.

Запрошений експерт: Сергій Цибульський – 20-ти річний досвід роботи в управлінні і розвитку дистрибуції, побудові команд та підвищенні ефективності співробітників. З них 10 років роботи в західних компаніях Gillette, P & G, Kraft Foods, Tchibo, Strauss

Участь безкоштовна.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.