В Ірпені анонсували проведення першої сесії ІМР

сесія

20 листопада 2020 року об 11:00 в залі засідань міської ради (місто Ірпінь, вул. Шевченка, 2а) відбудеться перше пленарне засідання першої сесії Ірпінської міської ради VIІІ скликання. Про це повідомляють на офіційному сайті ради.

На розгляд пленарного засідання виноситься питання оголошення Ірпінською міською територіальною виборчою комісією Бучанського району Київської області рішення про реєстрацію депутатів Ірпінської міської ради та Ірпінського міського голови Бучанського району Київської області відповідно до вимог ч. 6 ст. 283 Виборчого кодексу України.

Відповідно до рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 17 листопада 2020 року “з метою дотримання протиепідемічних норм та недопущення розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19 буде обмежено кількість присутніх під час проведення сесії Ірпінської міської ради, окрім депутатів задіяних у сесійному засіданні, доповідачів та акредитованих засобів масової інформації”.

Журналістів просять акредитуватися на засідання першої сесії Ірпінської міської ради VIІІ скликання за тел.: (093) 8385811. Акредитація відбуватиметься до 17:00 19 листопада.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.