В Боярці агітатори Олександра Горобця розповсюдили чорний піар проти Карплюка

В ніч з 11 на 12 липня 2019 року у центрі Боярки Київської області була розповсюджена газета з чорним піаром проти кандидата Володимира Карплюка. Про це Правді Ірпеня стало відомо із повідомлення спільноти boyarkalove у соціальный мережі Instagram.

Цікаво, що газету з відвертим чорним піаром розповсюджували разом із офіційною агітаційною продукцією кандидата від “Слуги народу” Олександра Горобця. Саме такі екземпляри агітаційної газети розповсюджувались на його зустрічі з виборцями.

Посилаючись на цей факт не важко припустити, що саме штаб Горобця відповідальний за виготовлення та розповсюдження матеріалів відверто брехливого змісту про лідера перегонів на 95 окрузі – Володимира Карплюка.

Найбільш брудну роботу у штабі Горобця робить Олексій Зіневич, відомий у Ірпені як “Льоша Зіна”. Наприклад, продукує про Карплюка вульгарні шаржі та розповсюджує по Facebook через ботів. Загалом, Зіневич є власником “ботоферми”, на якій працює понад 150 ботів та тролів. Тепер черга дійшла і до друкованих матеріалів.

Сам Горобець стверджує, що веде чесну виборчу кампанію, що є брехнею. Кандидат від слуги народу не вперше бреше виборцям, раніше він заявлял що ні він, ні його родина не мають відношення до забудовників. Згодом виявилось, що Горобець забудовує ЖК “Софіївська сфера”. Потім він взявся допомагати потерпілим від афериста-забудовника, але виявилось, що Віктор Крупій, один із керівників цієї недобудови, як раз і підтримує самого Олександра Горобця.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.