В американській бібліотеці створили полицю з українськими книгами

У публічній бібліотеці американського міста Мілуокі є окрема полиця української літератури. Про це розповів ірпінський міський голова Володимир Карплюк на своїй сторінці у соцмережі.

Як відомо, наприкінці літа представники адміністрації міста надіслали до колег із Мілуокі пакунок з майже сотнею книг. Окрім творів українських класиків, у Мілуокі відправилися книги й відомих ірпінських авторів. Серед них: Леонід Закордонець, Олександр Есаулов, Юлія Бережко-Камінська, Володимир Коскін, Наталя Околітенко, Василь Чернявський та інші.

“Дуже приємно було отримати вчора листа з Мілуокі і побачити, що наш літературний подарунок уже зайняв окреме почесне місце у бібліотеці. Радію, що налагодження дружніх стосунків між Ірпенем та Мілуокі триває і вже приносить перші результати”, – зазначив Карплюк.

Нагадаємо, що нещодавно відбуввся візит представників Ірпеня в американське місто Мілуокі, штат Вісконсин. Це потужне американське місто, де проживає понад 600 тис. населення. За цей час представники Ірпеня познайомилися з керівництвом Мілуокі, зокрема, обговорили перспективу співпраці наших міст та програму партнерства у напрямках медицини, освіти, житлово-комунального господарства, міської безпеки.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.