Увага! 24 вересня центральний ринок Ірпеня працювати не буде

У неділю, 24 вересня, центральний ринок Ірпеня, що розташований на перетині вулиць Грибоєдова та З. Алієвої, не буде працювати. Про це повідомили кореспондентам “Правди Ірпеня” в адміністрації ринку.

Нагадаємо, що в цей день в Ірпені пройдуть урочистості з нагоди 85-ліття утворення Київщини. До міста з’їдуться представники усієї області, райони і міста представлять свої досягнення, на площі працюватимуть намети, що представлятимуть різні територіальні громади.

“Відбудеться святковий концерт за участю учасників Всеукраїнського конкурсу-фестивалю “Яскраві діти України”. Ірпінь представить гостям свої здобутки, ми урочисто відкриємо новий дитячий садок “Колібрі” і спортивний комплекс у школі №3″, – про це напередодні повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган.

“Правда Ірпеня” рекомендує купити усі потрібні продукти завчасно, а у неділю, 24 вересня, разом з усією громадою Ірпеня та області відзначити День народження Київщини. Урочистості розпочнуться о 13.00 на центральній площі міста.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.