Українські вуличні художники AndCat та Слікез залишили своє графіті на ірпінській набережній

В Ірпені, на набережній, відомі українські вуличні художники Андрій Присажнюк (AndCat) та Станіслав Видиборець (Слікез) залишили спільно виконане графіті. Малюнок вони зобразили на паркані неподалік місцевого пляжу біля річки Ірпінь. Про це повідомляє медіаплатформа «Перший канал соціальних новин».

На своєму графіті митці зобразили кота, який бореться із ракетами, які випускає монстр-спрут. Роботу присвятили українській протиповітряній обороні.

«Цінуйте зустрічі з хорошими і близькими людьми. А безпеку цих зустрічей в мирних містах і селах вам забезпечать сили ППО. І не забувайте — роботу ППО може знімати тільки робітник ППО», — зазначив Станіслав Видиборець.

Луцький вуличний митець Андрій Присажнюк у своєму дописі про створене графіті відзначив зміни, які відбулися в Ірпені з його останнього візиту. А ще нагадав про цінність життя у вільному українському місті.

«Не люблю малювати графіті в рукавичках. Після того, як ми зробили ці шматки, я спустився до річки, щоб добряче відчистити руки піском-скрабом та вимити їх. Скажу вам чесно – запах був ще той. Але буквально за декілька хвилин прийшло усвідомлення того, що я міг би і не мати такої нагоди та щастя – полоскати руки в річці Ірпінь. Візуально за рік в місті багато що змінилося, хоч і лишилося безліч рубців», – зазначив ЕндКіт.

Нагадаємо, наприкінці квітня Київщину відвідав відомий французький вуличний С215. Він залишив свої графіті на стінах пошкоджених будинків У Ірпені, Гостомелі та Бородянці.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.