Учителька з Ірпеня зайняла перше місце на міжнародному фестивалі-конкурсі «Зірки Грузії»

Педагогиня-організаторка Ірпінського академічного ліцею Наталія Шмарко посіла перше місце на міжнародному фестивалі-конкурсі «Зірки Грузії», який проходив в онлайн-форматі. Про це написали на сторінці ліцею у фейсбуці.

Конкурс проводили на підтримку Збройних сил України та  дітей переселенців. Ініціатором його проведення стала грузинська громадська організація «Wonder Fest Georgia», підтримало таку ідею й посольство Грузії в Україні.

Ірпінчанка Наталія Шмарко взяла участь в номінації «Театральне мистецтво» (художнє читання). На конкурсі вона представила власний вірш «Хосоріка», за який отримала першу премію.

«Популяризація української культури в Грузії та в інших країнах — є важливим елементом в інформаційній боротьбі з ворогом в умовах широкомасштабного вторгнення. Пишаємось нашими педагогами!», — зазначили в Академічному ліцеї.

Нагадаємо, 16 лютого, у День військового журналіста, Наталію Шмарко, як теле- та радіоведучу, нагородили знаком Командувача об’єднаних сил ЗСУ «За службу та звитягу» Ⅲ ступеня. Наталія поєднує роботу вчительки в Ірпінському академічному ліцеї та ведучої на радіо «Армія ФМ».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.