Учасники АТО прийдуть на акцію під ГПУ

 

Представники громади АТО Приірпіння поїдуть сьогодні разом з ірпінцями та мешканцями регіону до стін Генеральної прокуратури України відстоювати здобутки нашого міста, захищати місцеве самоврядування та підтримати міського голову Володимира Карплюка. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила заступник мера Анастасія Попсуй https://www.facebook.com/anastasiia.popsuy/posts/1461922013833481?__mref=message_bubble.

Вчора відбулася зустріч мерії з представниками Спілки учасників АТО Приірпіння. Прийшло близько сотні АТОвців. Всі вони хотіли дізнатися правду про останні події у Приірпінні.

ato

«Ми – представники мерії та ради – пояснили ситуацію, яка склалась останнім часом в регіоні. Було багато висловлювань, дискусій серед учасників зустрічі та навіть спорів. Хлопці говорили правильні речі про особисту громадянську позицію, принципи та майбутнє. І під час голосування більшістю висловили підтримку міському голові Володимиру Карплюку», – пише Попсуй.

ato

Окрім цього, учасники АТО Приірпіння звeрнулися до кeрівництва ГПУ припинити політичний тиск та інформаційнe кіллeрство щодо очільника міста. Разом з ірпінцями сьогодні о 14:00 вони поїдуть до Генпрокуратури.

ato

Як ми повідомляли раніше, вже скоро 140 учасників АТО Ірпеня та Коцюбинського отримають документи на право власності на земельні ділянки, а восени 50 із них мають отримати квартири http://pjygs.mnxw2ltvme.cmle.ru/prapor-irpenya-shho-pobuvav-v-ato-povernuvsya-do-mista/

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.