У Вишневому оголосили конкурс громадських проектів “Вишневий сад”

У м. Вишневе оголосили конкурс громадських проектів “Вишневий сад”. Мета – створити у мікрорайонах Вишневого зелені зони: парки та сквери, що будуть затишними місцями для відпочинку.

Конкурс громадських проектів організовує команда”Нові обличчя” на чолі з Володимиром Карплюком. За його словами, локацією, яка може стати початком успішного благоустрою, – це зелена зона на в’їзді у місто Вишневе.

“Зараз вона занедбана, ніяк не пристосована для проведення дозвілля. Але тут може бути сквер європейського рівня – доведено Ірпенем! За останні роки наша команда створила в Ірпені 17 затишних парків, скверів, алей. Ми показали, що українські міста та села можуть розвиватися швидкими темпами. І ми готові ділитися своїм досвідом з усіма українськими громадами”, – повідомив Карплюк.

Тому запрошують мешканців Вишневого долучитися до конкурсу громадських проектів “Вишневий сад”: подавайте свої ідеї, пропозиції та бачення для благоустрою парків та скверів у вашому місті.

“Розкажіть, яка інфраструктура, на вашу думку, має бути у сквері: дитячі чи спортивні майданчики, сцена для виступів чи, можливо, зона барбекю. Для найкращих ініціативи ми знайдемо фінансування, організуємо роботи і втілимо ваші проекти в життя”, – додав Володимир Карплюк.

Зареєструвати ідею та ознайомитись з детальними умовами конкурсу можна за посиланням: https://forms.gle/6Xvo2cL9EjCw1juo6

Bookmark the permalink.

Comments are closed.