У справі, сфабрикованій прокуратурою Ірпеня, сьогодні обиратимуть запобіжний захід

Сьогодні о 12:00 в Ірпінському міському суді відбудеться засідання, на якому за клопотанням прокуратури Ірпеня відбудеться обрання міри запобіжного заходу керівнику справами Ірпінської міської ради Дмитру Негреші.

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк вважає, що це чергова сфабрикована справа прокуратурою Ірпеня проти команди партії “Нові Обличчя”

“Дмитро Негреша скористався 63 статтею Конституції України, яка гарантує йому право не давати свідчення проти себе. Прокуратура Ірпеня вирішила за це засудити Дмитра, порушуючи його конституційні права та здійснюючи тиск на нього, як свідка”, – розповів голова Інвестради.

Володимир Карплюк запрошує всіх бажаючих підтримати Дмитра Негрешу сьогодні о 12:00 в Ірпінському суді. “Правда переможе і вже невдовзі ми прийдемо на суд, який розглядатиме зловживання організованої злочинної групи прокурорів, яку очолює Києво-Святошинський місцевий прокурор Юрій Дмитрунь, якого активісти вже давно прозвали “Найбагатший прокурор України” та “Квартирний прокурор”, – додав Карплюк.

Нагадаємо, днями міський суд Ірпеня відмовив Ірпінському відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури в задоволенні клопотання про обрання запобіжного заходу щодо начальника юридичного відділу міської ради Оксани Залужняк. 

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.