У селах Ірпінської громади упорядковують території біля пам’ятників

Напередодні Дня пам’яті та примирення КП «Управління благоустрою» Ірпеня взялося наводити лад біля сільських пам’ятників загиблим воїнам. Роботи тривають у селах, які з минулого року стали частиною Ірпінської міської територіальної громади, а саме Михайлівка-Рубежівка, Діброва та Козинці.

«Після об’єднання громади ми восени робили покіс, але ніяких висадок не було. Тому вже з цієї весни ми починаємо і висадку квітів, і приведення в порядок благоустрою сіл», – розповіла заступниця начальника КП «Управління благоустрою міста» Оксана Головко.

У всіх селах упорядкували території навколо пам’ятників воїнам, які загинули в Другій світовій війні, а в Михайлівці-Рубежівці навели лад ще й біля пам’ятника Героям АТО. Скосили траву та висадили сальвію.

«Сьогодні так дружно приїхали дівчата, висаджують ці квіти. Я думаю, таким чином і далі будуть відбуватися ці посадки, не тільки сьогодні. Дуже добре, що Ірпінь не забуває про села – так, як і казали, що ми будемо частинкою громади. Сподіваюся, в такому темпі ми будемо рухатися й далі», – зазначила староста Михайлівсько-Рубежівського старостинського округу Катерина Пасюк.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.