У разі приєднання до Києва, комунальні платежі коцюбинців збільшаться

Тарифи на холодну воду в Києві можуть різко зрости з 10,24 гривень до 13,43 гривень для багатоквартирних будинків, та з 8,68 гривень до 12 гривень для приватних будинків. Про це заявив генеральний директор Київводоканалу Дмитро Новицький.

20140905074728

Як відомо,  минулого тижня заступник голови КМДА Олексій Рєзніков зазначив, що у разі приєднання Коцюбинського до Києва у мешканців селища відразу зменшиться квартплата та комунальні платежі. Але як бачимо, ця думка є дуже сумнівною, адже уже невдовзі тарифи для Києва виростуть.

Нагадаємо, 4 червня 2015 року депутати Коцюбинської селищної ради проголосували на сесії за створення спільної територіальної громади з містом Ірпінь Київської області. Прийняттю такого рішення передували громадське обговорення та збір підписів. Після позову Ірини Федорів, людини, що уже давно лобіює інтереси київських забудовників, 9 березня 2016 року рішенням Ірпінського міського суду процес об’єднання Ірпеня і Коцюбинського було визнано таким, що відбувся відповідно до закону. Але 25 травня Київський адміністративний окружний суд виніс рішення, що відриває Коцюбинське від Ірпеня на користь Києва і демонструє як всього двоє людей можуть вирішувати і за власним бажанням змінювати волю 15-тисячної громади селища.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.