У Приірпінні – 16 підтверджених випадків COVID-19

Станом на 15 квітня у Приірпінні є оновлені дані щодо підозр і захворювання на Covid-19. Підтверджених випадків – 16. Ірпінь – 8, Коцюбинське – 4, Ворзель – 2, Гостомель – 2. Про це повідомив перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

“До статистики регіону додався випадок у Гостомелі – зараз там у родичів тимчасово перебуває хворий на коронавірус студент духовної семінарії із Печерської Лаври. Хлопець не проживав та не зареєстрований у селищі, однак зараз є під наглядом наших лікарів”, – зауважив Маркушин.

На сьогодні на лабораторному дослідженні перебуває 46 зразків пацієнтів, у 107 випадках – Covid-19 не підтверджено. Загалом опрацьовано 169 підозр. 

“Друзі, щодня в Україні зростає кількість хворих на коронавірусну інфекцію, тому вкотре закликаю дотримуватися карантину та без потреби не покидати своїх осель! У випадку виявлення у себе чи своїх родичів симптомів Covid-19 одразу телефонуйте своєму сімейному лікарю!”, – додав Олександр Маркушин.

Нагадаємо, станом на сьогодні в Україні 3764 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 108 летальних, 143 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 392 нові випадки.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.