У Приірпінні перевірять усі димоходи

Основною темою для розв’язання питань щодо якісного газопостачання в Ірпінському регіоні стала трагедія в Коцюбинському, через що міський голова дав доручення перевірити всі димоходи на рахунок спроможності надання газових послуг.

Так, однією з головних цілей розширеної наради виконавчого комітету Ірпінської міської ради стала суспільно-важлива подія в Коцюбинському, де молода сім’я отруїлася газовою речовиною, через відсутність правил техніки безпеки.

З цього приводу виступив начальник Ірпінської філії ПАТ «Київоблгаз» Руслан Писанко і доповів, що йде слідство та опрацювання данних комісії.

Міський голова зосередив увагу на двох суспільно-важливих проблемах: до 2010 року органи місцевого самоврядування мали право видавати дозвільну документацію на встановлення індивідуального опалення, що погано закінчилoся для держави, зокрема, були трагічні випадки у Броварах, а також у Коцюбинському. Єдиним ефективним шляхом виходу з даної ситуації є переобладнання системи опалення усього будинку, проектування та обладнання системи відвення продуктів згорання через спеціальні труби.

В.Карплюк звернувся до правоохоронних органів, а також селищних голів, керівників комунальних служб, з приводу проведення роботи по контролю димових каналів і про процес видачі актів.

Вислухавши доповідь керівників комунальних служб, було дано доручення заключати договори з тими компаніями, які мають ліцензію по перевірці димових каналів в Ірпінському регіоні.

Пряму мову дивіться в телесюжеті.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.