У парку “Покровський” чоловік здійснив напад на інспектора Мунварти Ірпеня

На території парку “Покровський” запрацював пункт прийому новорічних дерев, побачивши його, з будинку приватного сектору вийшов чоловік з монтувальним ломом та почав ламати пункт. На це зреагував інспектор муніципальної варти. Чоловік у відповідь здійснив напад на чергового монтувальним ломом, нанісши останньому травми. Про це повідомили на сторінці КП “Муніципальна Варта”.

Як повідомляється, нищачи огорожу з піддонів, гучно виражаючись нецензурною лайкою, чоловік висловлював своє невдоволення розміщенням пункту прийому дерев, біотуалетами, новобудовами, самим парком з постійно гуляючими мамами з дітьми, які дратують його своїм плачем, та іншими речами. Підійшовший черговий інспектор МВ зробив зауваження чоловіку, на що той у відповідь здійснив напад на інспектора монтувальним ломом, нанісши останньому травми.

Оцінюючи ситуацію і розуміючи реальну загрозу свому здоров’ю та навіть життю (нападник завдавав ударів ломом не тільки по корпусу, а і по голові) інспектор встиг натиснути тривожну кнопку, на що відреагувала група швидкого реагування муніципальної варти, а також паралельно була викликана поліція та швидка допомога.

За словами муніципала, до приїзду екіпажу Мунварти та поліції невідомий втік на своє подвір’я, та закрив двері на свою територію. Поліція, прибувши, опитала потерпілого та поїхала, а інспектори муніципальної варти залишились очікувати приїзду швидкої допомоги. За цей час чоловік сховав монтувальний лом, яким наносив каліцтва інспектору, по телефону покликав на підкріплення своїх друзів, інших незадоволених сусідів, і дочекавшись від’їзду поліції, вийшов та продовжив провокувати конфлікт вже разом зі своєю компанією.

“Продовжуючи гучно нецензурно висловлюватись, дана особа продовжувала акцентувати на тому що йому “все по…, ви ніхто”, його група підтримки відправляла інспекторів на схід “воювати”, та вимагала прибрати пункт, це при тому що він знаходиться на комунальній землі на території парку, і до його подвір’я не мав жодного відношення, та не міг спричинити незручності місцевим жителям. В один момент, не стримавши свої пориви агресії, чоловік наніс удар одному з інспекторів муніципальної варти, на що група реагування була вимушена використати спецзасоби і повторно викликати наряд поліції, який доправив нападника в Ірпінський відділ поліції”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, комунальними установами Ірпеня з метою подрібнення і уникнення звалищ новорічних дерев, були організовані пункти їх збору, які працюватимуть до 1 лютого. Виглядають вони подібно до прикладу на фото нижче.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook,  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.