У Києві горіла автомийка: пожежники приїхали аж за 20 хвилин

Сьогодні вночі у Києві в районі ЖК “Совські ставки” загорілася автомийка. Став свідком події народний депутат України Олександр Юрченко, який і викликав пожежників.

За його словами, пожежники їхали аж 20 хв. “Приїхали правоохоронці, була евакуація автомобілів з автомийки. Все згоріло вщент. Пожежу вдалося загасити. Але пожежники їхали з Голосіївського проспекту близько 20 хв.!”, – розповів Олександр Юрченко.

Нардеп намірений звернутися до пожежної частини щодо пояснення причин такого пізнього приїзду пожежних автомобілів.

Geplaatst door Олександр Юрченко op Zaterdag 8 februari 2020

Нагадаємо, наразі Київ хоче приєднати селище Коцюбинське. Це збурило значну частину громади Коцюбинського, яка виступає проти поглинання селища столицею. 

Поряд з тим, представники місцевої влади Коцюбинського неодноразово заявляли, що приєднання селища до Києва силоміць є незаконним та антиконституційним, Коцюбинська селищна рада такі дії не погоджувала, а більшість мешканців селища виступають за самостійне Коцюбинське.

Жителі Києва стверджують, що у селах, які раніше приєдналися до Києва, сьогодні практично немає доріг та нормального освітлення. “Я живу в Жулянах. Їх приєднали до Києва, здається, років 10-15 тому. Там зараз немає доріг, немає нормального освітлення, у приватному секторі ями по коліна. Тому, якщо Київ хоче приєднати Коцюбинське, то він має, по-перше, зробити лад у своїх селах, які вже приєднав! А по-друге, зробити конкретну пропозицію Коцюбинському: які будуть інвестиції в селище, яка буде ситуація з лісом, як бути з заявами київських депутатів, що вони туди СІЗО збираються перенести, звалище якесь місцеве зробити! Навіщо воно Коцюбинському потрібно?”, – наголосив слухач.

Також пан Анатолій розповів, що раніше проживав саме у Коцюбинському і досі має там будинок, тому може порівняти ситуацію в селищі зараз і кілька років тому. 

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.