У Коцюбинському почалося генеральне прибирання

Із приходом весни в Коцюбинському стартував великий двомісячник благоустрою, під час якого планують навести порядок на вулицях, дорогах і у дворах. Про це повідомляє інформагентство ITV.

Фактично процес прибирання почався раніше, ніж його оголосили офіційно, каже виконувач обов’язків селищного голови Сергій Даніш. “Призначили ми його з 1 березня по 1 травня. А почали чистити Коцюбинське трішки раніше: як тільки став сходити сніг і з’явилася така можливість, ми відразу приступили до прибирання”, – розповідає він.  

Головне завдання, кажуть у селищній раді – позбутися сміття, особливо великих стихійних сміттєзвалищ. Майже щодня вантажівки вивозять опале листя, будівельні відходи та інший непотріб, що накопичився в Коцюбинському за останні роки.

“Тільки з однієї частини кладовища вивезли чотири сорокатонники сміття. По всьому селищу з кожного закутка стараємося все зайве вигребти. Просимо мешканців долучатися, допомагати”, –  зазначив Сергій Даніш.

Ще одне пріоритетне завдання – накрити каналізаційні люки. На багатьох із них давно немає кришок. Також узялися за оновлення вуличного освітлення – встановлюють новітні LED-лампи.

Встановили новий ліхтар і на зупинці громадського транспорту на виїзді в Київ. Раніше тут узагалі не було освітлення. Оскільки підключитися до електромережі було проблематично, а територія, на якій стоїть зупинка, не належить селищній раді, депутати за свої гроші придбали систему освітлення, яка працює на сонячних батареях.

Особливу увагу під час двомісячника благоустрою планують приділити дорогам. На всіх вулицях обіцяють зробити ямковий ремонт, а вулиці Пономарьова та Бакала очікує ремонт капітальний.

“У цьому році в нас завдання – відновити асфальтне покриття максимально, наскільки вистачить бюджетних коштів”, – сказав очільник селища.

23 та 24 березня в Коцюбинському відбудеться велика толока, на яку запрошують усіх мешканців.

Детальніше – у сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.