У Коцюбинському – перші підозри захворювання на коронавірус

У Коцюбинському виявили перші підозри захворювання на коронавірус у трьох осіб. Про це повідомив в.о. селищного голови Сергій Даніш на своїй сторінці у соцмережі.

“Друзі, маємо перші підозри щодо захворювання на коронавірус у Коцюбинському. Аналізи трьох мешканців селища зараз перебувають на перевірці у лабораторії. Чекаємо. Щойно будуть відомі результати – повідомимо. Тримаємо постійний зв’язок з лікарями”, – розповів Сергій Даніш.

Він нагадав, що найкращий захист від коронавірусної інфекції – залишатися вдома. “Наполегливо прошу дотримуватися правил карантину! Здоров’я всім!”, – додав Даніш.

Як відомо, за словами першого заступника ірпінського міського голови Олександра Маркушина, станом на 30 березня в місті Ірпінь отримано 24 підозри, з яких: 2 лабораторно підтверджено в Ірпені (також по одному випадку у Ворзелі та Гостомелі, загалом на території Ірпінської міської ради 4 лабораторно підтверджених підозр, 1 підтверджена підозра в сусідній Бучі), 13 встановлено негативний результат ПЛР-аналізу, 8 знаходяться ще на дослідженні.

Загалом станом на сьогодні в Україні 549 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 13 летальних, 8 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 69 нових випадків.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.