У Коцюбинському попри перешкоди вирішили питання проблемної каналізації

Протягом кількох років  мешканці вулиць Бакала і Паризької комуни у Коцюбинському через судову тяганину не могли добитися вирішення питання проблемної каналізації. Все змінило рішення начальника УЖКГ “Біличі” Олексія Зінкевича і всього 2 метри пластикової труби.

За словами голови ОСББ “Парком” Сергія Бєлова, Зінкевичу під час роботи місцева влада організовувала перешкоди: викликали прокуратуру, поліцію, Потім викликали ДПС-ників, щоб ті заборонили проводити роботу.

Як відомо, сьогодні Олексій Зінкевич вже не керівник жеку. Його вдруге звільнила Ольга Матюшина. Перший раз він був незаконно відсторонений нею від посади майже 2 роки тому. Знову очолив підприємство у березні цього року рішенням виконуючого обов’язки селищного голови Миколи Єременка.

За три місяці роботи, УЖКГ «Біличі» під керівництвом Зінкевича виконало чимало роботи. Проведено інвентаризацію житлово-комунальних проблем Коцюбинського, жек розрахувався з боргами за користування ліфтами, почали ремонтувати і відновлювати автопарк, із селища вивезені стихійні сміттєзвалища, що накопичувалися місяцями. Окремо серйозно взялися за місцеве водопостачання.

Детальніше дивіться у сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.