У Коцюбинському обрали секретаря ради

Сьогодні на позачерговій сесії Коцюбинської селищної ради обрали секретаря ради. Ним став депутат ради Микола Єременко. 

Крім цього, депутати прийняли ще декілька важливих рішень, зокрема, затвердили Регламент роботи КСР VIII скликання та положення щодо роботи постійних комісій, прийняли низку важливих рішень, що стосуються матеріальної допомоги (виплати онкохворим, інвалідам, учасникам антитерористичної операції, а також виділили кошти важкохворим жителям селища, які потребують термінового лікування та госпіталізації.

Питання щодо дострокового припинення повноважень Коцюбинського селищного голови Ольги Матюшиної відклали. “Ми вирішили відкласти це питання, допоки Матюшина не вийде з лікарняного і не прозвітує про свою діяльність на посаді селищного голови та підготовку до опалювального сезону. Відповідно до звіту ми будемо виносити свої висновки та приймати рішення”, – написала на своїй сторінці у соцмережі депутат ради Катерина Ющенко.

Як відомо, у Коцюбинському вже обирали секретаря ради. 12 травня більшість депутатів в Коцюбинському прийняли рішення про обрання секретаря селищної ради. Депутати підтримали кандидатуру Сергія Даніша.  Проте Матюшина з незрозумілих причин заветувала рішення селищної ради.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.