У Коцюбинській амбулаторії відкрили денний стаціонар

В амбулаторії сімейної медицини Коцюбинського відкрили кімнату денного стаціонару. Щодня тут можуть приймати до 12 пацієнтів. Отож аби пройти призначене лікування населенню вже не потрібно добиратися до стаціонару  у віддаленому районі селища.

 

“Багато хворих почало звертатися з проханням надати змогу проводити прокапування та маніпуляції на базі амбулаторії. І в зв’язку з цим ми вирішили відкрити на її базі денний стаціонар на 5 місць”,  ̶  зазначила  головний лікар ірпінської міської лікарні Людмила Бідула.

 

Загалом Коцюбинська амбулаторія обслуговує близько 18 тисяч пацієнтів. Вона підпорядкована ірпінській центральній лікарні та вважається найкращою в регіоні. Амбулаторія створена на базі колишньої поліклініки. Тому поєднує надання первинної і вторинної медичної допомоги. Окрім сімейних лікарів: терапевтів і педіатрів, тут можна отримати кваліфіковану консультацію у вузькопрофільних спеціалістів, здати аналізи та пройти якісне обстеження.

 

Також у Коцюбинській амбулаторії працює рентгенівський апарат, котрий є одним із кращих в регіоні. Він цифровий і здійснює мінімальне випромінювання. Тут пишаються й сучасним УЗД устаткуванням із доплером.

 

Варто наголосити, що послуги є безкоштовними.

 

Зараз у Коцюбинському готуються до реалізації медичної реформи. Медики запрошують жителів селища укласти угоди з лікарями первинної ланки. Це може бути будь-який обраний пацієнтом лікар. Всі деталі можна дізнатися в амбулаторії.

 

Детальніше дивіться в сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.