У Громадській раді учасників АТО в Ірпені обрали нового керівника

В Ірпені обрали нового нового голову Громадської ради учасників АТО. Ним став Антон Головенко. Попередній голова Олександр Головенько не може виконувати ці обов’язки у зв’язку з умовами проходження військової служби за контрактом у лавах Національної Гвардії України. Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі.

“Я, Головенько Олександр Васильович, який займав посаду голови Громадської ради учасників АТО при Ірпінському міському голові з 15.12.2015р., у зв’язку з умовами проходження військової служби за контрактом у лавах Національної Гвардії України, не маю можливості продовжувати виконувати обов’язки на цій посаді. Про це я повідомив у особистій заяві в.о. голови ІМР Попсуй Анастасію Вікторівну від 09.09.2019р., того ж дня питання моєї відставки з посади також було розглянуто та прийнято на зборах Громадської ради учасників АТО (Протокол Зборів №25-14)”, – розповів Головенько.

На цих же зборах було одноголосно обрано нового голову Ради – Головенко Антона Анатолійовича. Про ці та інші зміни у складі ГР АТО невдовзі можна буде ознайомитись на офіційному сайті Ірпінської міської ради.

“Я хочу щиро подякувати всім членам Ради АТО за надану довіру всі ці роки та за чудову натхненну віддану співпрацю у вирішенні різних питань соціальної підтримки, психологічної та фізичної адаптації військовослужбовців-учасників АТО/ООС та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих Героїв, організацію різноманітних культурно-спортивних заходів тощо. Таких щирих та відвертих до справи людей бажаю мати в друзях всім! Ви найкращі!!! Також я хочу щиро подякувати Карплюку Володимиру Андрійовичу за плідну співрацю та порозуміння з керівництвом міста, за те, що Ви завжди йшли назустріч у вирішенні проблемних питань. Щиро хочу подякувати Христюку Дмитру Вікторовичу, нещодавно заступнику голови міста, за неймовірну підтримку та бажання допомагати. Щиро дякую в.о. голови міста Попсуй Анастасії Вікторовні та першому заступнику голови міста Маркушину Олександру Григоровичу за те, що продовжуєте з порозумінням і повагою ставитись до захисників України та членів їх сімей і завжди готові співпрацювати та допомагати. Я щиро дякую всім, з ким доводилося співпрацювати та ВСІМ, хто так чи інакше допомагав та допомагає роботі Громадської Ради АТО Ірпеня – цей список був би нескінченний!”, – додав Головенько.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.