У “Дивосвіті” відзначили Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями

1 грудня в Ірпені напередодні Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями у клубі дитячої творчості “Дивосвіт” відбулося свято “Повір у себе”. Про це повідомляє Ірпінська міська рада. 

“У нашому місті вже понад 3 роки створено клуб дитячої творчості «Дивосвіт», який здебільшого відвідують діти й молодь з інвалідністю. У такий сніжний перший день зими дітки мали чудову концертну програму, грали на музичних інструментах, співали, розповідали вірші, а у холі облаштували виставку дитячих робіт – малюнки, прикраси з бісеру та інші творчі вироби. Висловлюємо щиру подяку маленьким артистам театру “Руда ворона” та їхньому керівнику Анні Корль, засновнику спортивного клубу “Територія спорт” Антону Звєрєву, Назарію Огородніку за яскравий виступ від організації наукових шоу “Диво-наука”, який відбувся за підтримки голови БО “Добре діло” Сергія Урбана, батькам дітей клубу за організований солодкий стіл і всім тим, хто долучився до свята”, – зазначила заступник Ірпінського міського голови Олена Чернявська.

Довідка. Проведення Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями спрямовано на привернення уваги до проблем цієї категорії суспільства, захист їх гідності, прав та благополуччя, на переваги, які отримує суспільство від участі інвалідів в політичному, соціальному, економічному і культурному житті. В Україні проведення цього дня встановлене Указом Президента, починаючи з 1993 року.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.