У ЦНАПі Ірпеня за останні 11 місяців було надано більше 14 тисяч адмінпослуг

Управлінням надання адміністративних послуг і по роботі зі зверненнями громадян станом на 1 грудня 2017 року було надано 14 145 адміністративнихпослуг. За один робочий день пропускна здатність Центру становить  300-500 клієнтів. Про це повідомляє Ірпінська міська рада. 

Зазначена установа розташована в приміщенні виконавчого комітету Ірпінської міської ради. Вона поділяється на відкриту й закриту частини.

 

У відкритій частині здійснюється прийом, консультація, інформування та обслуговування суб’єктів звернення працівниками Управління. Вонавключаєв себе сектор прийому, очікування, обслуговування й інформування.

 

Закрита частина призначена для опрацювання документів, пошти, надання консультацій з використанням телефонного зв’язку, а також збереження справ, документів, журналів, обліку/реєстрації архіву.

 

Інформаційні стенди зі зразками заповнення заяв, документів, необхідних для отримання адміністративних послуг, інформаційні картки та належно обладнані місця для перебування відвідувачів розміщені в залі очікування.

 

Ще в Центрі надання адміністративних послуг для зручності обслуговування громадян встановлена система “Електронначерга” й облаштовано 38 робочих місць. Працює служба оперативного моніторингу й служба реагування, встановлено камери відеоспостереження.

 

Також через Центр надається 71 адміністративна послуга, котра затверджена рішенням сесії Ірпінської міської ради від 07.09.2017 № 2546-39-VII “Про затвердження переліку адміністративних послуг Управління надання адміністративних послуг та по роботі зі зверненнями громадян “Прозорий офіс” (Центр надання адміністративних послуг) виконавчого комітету Ірпінської міської ради”.

 

Зазначимо, що через  ЦНАП надаються послуги комунальними підприємствами, а саме:

– КП “Теплоенергопостач”;

– КП “УЖКГ «Ірпінь”;

– КП “Ірпіньводоканал”;

– РП ПАТ “Київоблгаз”;

– Ірпінське бюро правової допомоги;

– Фонд соціального страхування від нещасних випадків та професійних захворювань;

– Ірпінський РП ПАТ “Київобленерго”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.