У Боярці “Нові обличчя” проводять реконструкцію скверу

У Боярці команда “Нові обличчя” розпочала благоустрій скверу у Боярці, який знаходиться поруч з площею Михайлівська. Після завершення робіт тут буде приємна атмосфера: озеленення, полив, лавочки, освітлення, а також парковки для велосипедів. Про це розповів лідер політичної партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк.

Голові Інвестради почали закидати, що новими скверами та благоустроєм територій у Боярці та Вишневому він агітує голосувати за себе на парламентських виборах 21 липня. “Так, я справді хочу показати реальну роботу, а не наобіцяти обіцянок. Їх мешканці Боярки та Вишневого достатньо почули за останні десятиліття. Моя передвиборча кампанія – це кампанія реальних справ, а не порожніх обіцянок”, – додав Карплюк.

Нові об’єкти на довгі роки будуть служити мешканцям міст. “Так само, як гуляти і відпочивати у новому сквері зможуть і мої прихильники, і опоненти. Тому я вважаю, що така передвиборча кампанія – достойна. Якби кожен кандидат працював саме так, то за 20 попередніх років ми могли б мати міста і села європейського рівня”, – підсумував Володимир Карплюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.