ЦВК зареєструвала Володимира Карплюка кандидатом у народні депутати

Учора Центральна виборча комісія зареєструвала Володимира Карплюка кандидатом в народні депутати України по 95 виборчому округу (Ірпінь, Приірпіння, Боярка, Вишневе, частина Києво-Святошинського району). Таким чином, він є першим кандидатом від 95 округу і одним з перших в Україні.

“Дякую працівникам ЦВК за уважний аналіз поданих мною документів та об’єктивно прийняте рішення. Нові Обличчя – в нову раду!”, – повідомив Володимир Карплюк.

З цього моменту голова Інвестради зосереджує свою діяльність на виборчій кампанії. За його словами, вже надходять перші повідомлення про брудні технології, які планують застосовувати проти мене мої політичні опоненти.

“Відчуваю єднання виборців навколо мого бажання розвивати населені пункти округу. Вже найближчим часом оприлюдню свою передвиборчу програму, реалізація якої спрямована на добробут кожного громадянина”, – додав Володимир Карплюк.

Нагадаємо, лідер політичної партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк запустив серію передач “Ірпінь: історія успіху”. За його словами, цей проект покаже, як може розвиватися Україна, якщо не красти з бюджету гроші.


Bookmark the permalink.

Comments are closed.