Центр підтримки підприємництва I-Smart в Ірпені організовує ряд тренінгів

“Центр підтримки підприємництва I-Smart” підготував для вас подвійний бізнес-вікенд. 11 жовтня о 19:00 відбудеться тренінг-гра “Cashflow” під патронатом Самарченко Світлани, коуч-тренера, фінансиста с 20-ті річним стажем (Кількість учасників обмежена: 6 чоловік).

12.10 о 14:00 тренінг за участю експерта Олексія Драчова – фінансового консультанта, підприємця та тренера в галузі навчання та розвитку особистості + гра гра “Cashflow” (Кількість учасників обмежена: 6 чоловік).

Додатково I-Smart впроваджує серію вебінарів щодо актуальних змін оподаткування представників МСБ для учасників зустрічей від партнерів Центру – представників міжнародної мережі – CrowLF https://events.ppk.org.ua/ – Перший бонусний вебінар буде проведено для учасників клубу вже в цю суботу о 14:00.

Для кого:
Власники компаній та підприємці;
Менеджера першої та середньої ланки;
Студенти;
І просто всі ті, хто зацікавлений у поліпшенні своїх фінансових навичок у повсякденному житті.

Про що будемо говорити:
Як правильно управляти особистими фінансами;
Чим відрізняється “лінійний дохід” від “пасивного”;
Що таке контроль та облік ваших доходів та розходів;
Як правильно себе вести, якщо вас звільнили з роботи;
Що таке “активи” і “пасиви”, та що таке хороший та поганий борг;
Як правильно створювати або купувати бізнес.

Більше того, ви зможете попрацювати над своїми комунікаційними, лідерськими якостями, а також зможете більше уваги приділити розвитку своїх навичок продажу.

Чекаємо Вас в офісі “I-Smart” за адресою: м.Ірпінь, вул.Шевченка, 5 (2 поверх). Детальніша інформація за телефоном: 0635921268

Реєстрація обовязкова за лінком https://forms.gle/X6Kh3h5eNgCAN1qT8
Кількість учасників обмежена: 6 чоловік на 1 гру.

Для учасників клубу запланована серія клубних зустрічей, тренінгів та воркшопів для місцевих підприємців, а також тих, хто планує розпочати власну справу “I-Smart weekend club”.

Кожна зустріч планується завчасно на підставі побажань аудиторії і проводитися виключно сертифікованими експертами з професійним досвідом.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.