Товариство «Відважних» вручило Ірині Коляденко ключі від нової квартири в Ірпені 

Чемпіонка Європи, бронзова призерка Олімпійських ігор, відома на весь світ борчиня Ірина Коляденко – вже з власною омріяною квартирою в Ірпені. Щойно вона отримала ключі від квартири, яку подарувало їй Товариство «Відважних». Тепер Ірина облаштовуватиме свою домівку в сучасному житловому комплексі «Бургундія».

«Ірина Коляденко є кращою в боротьбі серед жінок. Так само і житловий комплекс “Бургундія” кращий у передмісті Києва. Товариство “Відважних” ще рік тому прийняло рішення про те, що в Ірини Коляденко має бути власне житло. І от сьогодні ми раді, що наша чемпіонка отримала ключі й право власності на свою квартиру», – розповів директор Товариства «Відважних» Володимир Співак.

Сама ж Ірина зізнається, що якби їй ще раз довелося обирати місце проживання, то це знову був би лише Ірпінь.

«Це круте місто, яке я дуже люблю і пишаюся тим, що я тут живу. Дуже дякую за те, що ви підтримали мене після Олімпійських ігор і подарували можливість продовжувати свою кар’єру в нашому місті й розвивати його», – зазначила Ірина Коляденко.

Порадіти за свою підопічну та подякувати «Відважним» прийшов і тренер спортсменки Володимир Яременко.

«Хочу сказати, що Товариство “Відважних” – це приклад для наслідування в усій нашій країні. Це дуже широкий жест, і він дуже необхідний для спортсменів, для майбутнього молодих людей, які своїми досягненнями прославляють нашу країну. Тому Товариство “Відважних” – це вибір чемпіонів», – повідомив Володимир Яременко.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.