Топ-10 агентств нерухомості міста Ірпінь

Ірпінь активно розвивається у всіх сферах. Постійно відкриваються нові парки, кафе, ресторани, школи, дитячі садочки і т. д. Також проводяться різноманітні цікаві заходи для дітей і дорослих. В Ірпені надзвичайно комфортно жити, тому кореспонденти “Правди Ірпеня” зробили підбірку агентств нерухомості. Ми вибрали ті компанії, про які є хороші відгуки і де є пропозиції з продажу нерухомості з урахуванням всіх можливих потреб на сьогоднішній день. 

1.Агентство нерухомості “Tophome”.

На офіційному сайті агентства зібрані пропозиції з продажу нерухомості з урахуванням всіх можливих потреб на сьогоднішній день. Починаючи від пропозицій купити недорогу квартиру або дешевий ділянку, або просто бюджетний будинок, до готових рішень, таких як, квартири, будинки, дуплекси, одним словом, житлова нерухомість, з готовим ремонтом під ключ, аж до дизайнерського ремонту і персонального дизайнерського проекту на всю нерухомість.

Варто наголосити на тому, що Ви можете дізнатися докладну інформацію по стандартних засобах зв’язку, таких як телефон або заповнити формуляр, так само вести он-лайн переписку з менеджером в реальному часі, що дуже зручно, якщо Ви перебуваєте в шумному місці чи ні можливості розмовляти саме в даний момент.

Крім того, звернувшись до цього агенства, Ви гарантовано отримуєте персонального менеджера, який проведе добірку об’єктів по базі нерухомості, саме тих, які можуть зацікавити Вас. Після підбору Вам буде запропоновано у зручний для Вас час, провести перегляд цікавить Вас об’єкта.

2. Агентство нерухомості “Новострой.ua” знаходиться на Троїцькій 37.

Компанія “НОВОСТРОЙ.ua” має зареєстроване свідоцтво на знак товарів і послуг №227090, видається відповідно до Закону України “Про охорону прав на знаки для товарів і послуг” та затверджується Міністерством економічного розвитку та торгівлі України. А це говорить про одне, агенство працює в правовому полі. Сотні відгуків дозволили їм добитися цього успіху.

3. Агентство нерухомості “Kvartal Grup” знаходиться на вулиці Троїцькій 37.

Веб- сайту у агенства немає, компанія надає перевагу спілкуванню з приводу нерухомості наживо. Працюють на прямих договорах з усіма забудовниками Ірпінського регіону БЕЗ КОМІСІЇ.

4. Агентство нерухомості “Lemon Estate” знаходиться на вулиці Соборній 1г.

Їх робота грунтована на максимальній достовірності інформації про ринок в цілому, а також про окремі його складові. Пропонують об’єкти нерухомого майна у варіантах комплектації, що найбільш цікавлять вас, розміщення і умовах придбання.

5. Агентство нерухомості “Дом ria” знаходиться на вулиці Унівеоситетській2/1.

Прямий продаж квартир і будинків від надійного забудовника. Допомога в отриманні документів будь-якої складності (декларації, технічні паспорти, експертні оцінки тощо).

6. Агентство нерухомості “Статус групп Україна” знаходиться на Дем’яна Попова 26.

Агентство здійснює функції забудовника, замовника, інвестора, генерального підрядника і девелопера. Проекти “Status Group” — це новий формат житлової нерухомості з унікальною архітектурою, безпечної упорядкованою територією і власною соціальною інфраструктурою в яких враховані всі потреби покупців. Компанія самостійно веде девелоперський процес, в який входять: визначення інвестиційної привабливості земельної ділянки, оформлення вихідної дозвільної документації, підготовка та узгодження проекту у відповідних інстанціях, організація і контроль за будівництвом житлових будинків. Будівництво ведеться із застосуванням передових технологій і використанням високоякісних матеріалів. Для здійснення поставлених цілей компанія має власну матеріально-технічну базу.

7. Агентство нерухомості “100м2” знаходиться на Грибоєдова 2.

Веб-сайту немає. По словах власника: “Професійна команда рієлторів з великою базою об’єктів і забудовників. Ми працюємо на пряму з усіма забудовниками нашого регіону. Ціни такі ж, як у відділі продажів у забудовника, при цьому з нами ви отримуєте професійну консультацію. При виборі нерухомості від агентства нерухомості “100м2″ ви дізнаєтеся багато цікавого про наше місто і історію його розвитку. З нами співпрацюють дизайнери інтер’єрів, ремонтні бригади, фірми по виробництву будматеріалів і салони аксесуарів для будинку. З агентством нерухомості 100м2 ви отримуєте знижки при роботі з нашими партнерами.”

8. Агентство нерухомості “Tandem недвижимость мечты” знаходиться на Єрощенка 16.

Веб-сайту немає. Девіз АН “ТАНДЕМ” “Нерухомість вашої мрії”. В девіз вони вклали і свою мету – допомогти людям придбати якісне і законне житло, що б сім’я жила щасливо у своєму новому ж. По словах власників: “Ми допомагаємо заощадити Ваш час, адже у нас зібрана максимальна база клієнтів і величезна база нерухомості. Наша база клієнтів і нерухомості оновлюється кожного тижня, звернувшись до нас, ми допоможемо вам купити або продати нерухомість”.

9. Агентство нерухомості “Квартал Диана” знаходиться на вулиці Троїцька 37.

Спеціалізуються на продажі квартир. Співпраця з АН “Квартал” дозволить: купити нерухомість найбільш оперативно. Скориставшись їх послугами, ви можете купити квартиру протягом декількох днів, витративши при цьому мінімум зусиль. По словах співробітників: “У нас існує величезна база даних,у якій знаходиться вся потрібна та бажана Вами інформація!! Завдяки нашому професіоналізмі Ви зможете знайти та придбати квартиру, що бажаєте!!! Йдемо до мрії разом!”

10. Агенство нерухомості Wellhoum знаходиться на вулиці Північна 12.

Ознайомитись з актуальними продажами можна на сайті компанії.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.