Телеканал “Погляд” – створювачі фейкових новин, – Літвинов

В.о. ірпінського міського голови Андрій Літвінов звинуватив інформаційну агенцію “Погляд” у брехні.

Інформагенція опублікувала статтю про те, що мешканці деяких вулиць Ірпеня залишаться без води на Різдво, що спричинено пошкодженням мережі. Проте журналісти не взяли до уваги той факт, що після отриманого звернення Андрій Літвінов негайно дав доручення провести ремонтні роботи. Більше того, очільник міста повідомив про це на своїй сторінці у соцмережі.

“Було звернення, одразу було доручення на проведення ремонтних робіт, про що було особисто повідомлено мешканців, що звернулись та оголошено на загал. Але Погляд є Погляд)). В когось ще залишились сумніви, що Погляд – це створювачі фейкових новин розрахованих на “адептів зради”?))”, – наголосив Літвинов.

Як відомо, це не перше звинувачення на адресу інформаційної агенції. Нещодавно керівник Громадської організації  “Animals in Law” Ірина Мурга звинуватила інформаційну агенцію “Погляд” у психологічній травлі і маніпуляціях. Після інтерв’ю “Погляду” зоозахисниця заявила, що журналісти порушують професійну етику, готують замовні матеріали і задають підготовлені наперед питання, націлені на конкретний результат.

Крім цього, начальник відділу культури, національностей та релігій Євгенія Антонюк спростувала інформацію каналу “Погляд” щодо забудови міського будинку культури. За її словами,  під сюжетом на сторінці інформаційного ресурсу почали зникати її коментарі.

Агенція також опублікувала недостовірну інформацію, яка вводить в оману читача, відносно ситуації з автозаправкою в Ірпені. Утім, журналісти помилково звинуватили у надзвичайній ситуації компанію, яка не має жодного відношення до згаданої будівлі.

У зв’язку з цим, колективи успішних комунальних підприємств відмовляються працювати з інформагенцією.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook,  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.