Телеграм-канал звинуватив Зіневича у крадіжці контенту

Адміністратори телеграм-каналу “Это Ирпень, Гриша” звинуватили інфоомаційну агенцію “Погляд”, власником якої є скандальновідомий Олексій Зіневич, у крадіжці контенту. Про це вони повідомили на своєму каналі у телеграм.

“Погляд”, замазувати джерело на відео – якось не професійно. Від вас не очікували”, – йдеться у повідомленні.

Як відомо, це не перше звинувачення на адресу інформаційної агенції. Нещодавно керівник Громадської організації  “Animals in Law” Ірина Мурга звинуватила інформаційну агенцію “Погляд” у психологічній травлі і маніпуляціях. Після інтерв’ю “Погляду” зоозахисниця заявила, що журналісти порушують професійну етику, готують замовні матеріали і задають підготовлені наперед питання, націлені на конкретний результат.

Крім цього, начальник відділу культури, національностей та релігій Євгенія Антонюк спростувала інформацію каналу “Погляд” щодо забудови міського будинку культури. За її словами,  під сюжетом на сторінці інформаційного ресурсу почали зникати її коментарі.

Агенція також опублікувала недостовірну інформацію, яка вводить в оману читача, відносно ситуації з автозаправкою в Ірпені. Утім, журналісти помилково звинуватили у надзвичайній ситуації компанію, яка не має жодного відношення до згаданої будівлі.

Також днями в.о. мера Ірпеня Андрій Літвинов звинуватив інформаційну агенцію “Погляд” у брехні і публікуванні фейкових новин.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook,  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.