Танцюють усі!

Особливий вид мистецтва, де художні образи створюються засобами пластичних рухів людського тіла. В ньому відображається емоційно-образний зміст музичних творів, почуття та пристрасть, радість і відчай, щастя та горе все це в рухах і жестах…

Танці споконвіку допомагали спілкуванню людей: весело проводити час з друзями, а молоді – знайомитися та зустрічатися: на дискотеках, на вечірках, у нічних клубах. Є багато напрямів цього виду мистецтва: сольні, парні та групові; релігійні, соціальні, обрядові, сценічні та еротичні (Pole Dance та Strip-dance), танець живота, брейк данс, латина, клубний танець, хіп-хоп, rnb … Який стиль ближче вам – залежить тільки від вашої індивідуальності.

Танець існував та існує в культурних традиціях всього людства. Він змінювався, відображаючи культурний розвиток суспільства: американські, аргентинські, африканські, бразильські, єгипетські, індійські, ірландські, іспанські, кавказькі, циганські, полінезійські та навіть українські народні відрізняються між собою за характером, пластикою, різкістю рухів, ритмом, залежно від характеру народності та звичаїв.

Займатися танцями сьогодні дуже модно, кожна поважаюча себе дівчина повинна додати до своєї природної краси і сексуальності щось таке, що робить її особливою. А хлопцям і справжнім чоловікам ніколи не стануть зайвими декілька витончених па, щоб завоювати чиєсь серце. Жодне найромантичніше побачення не стане таким до кінця, якщо закохана пара не завершить його прекрасним чуттєвим танцем, жодна вечірка не може відбутися без запальних ритмів.

Для кожної людини дуже важливо вміти самовиражатися, а танець дозволяє зробити це в найбільш красивій формі. У нашому регіоні всі бажаючі теж можуть долучитися до касти танцюючих:

– Академія танцю STYLE, де навчають дорослих та дітей. Тут практикують джаз-фанк, хіп-хоп, контемп, зумбу, латинські та бальні танці. (Ірпінь, вул. Пролетарська, 33)

– Студія танців на пілоні для тих, хто любить дивувати. (Буча, вул. Богдана Хмельницького, 19).

– Студія ірландського танцю “Emerald“, де навчають дітей та дорослих. (Ірпінь, вул. Соборна, 183).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.