Супутникові знімки підтверджують, що в Біличанському лісі ведуть масову вирубку

Супутникові знімки підтверджують, що в Біличанському лісі веддеться масова вирубка. Про це йдеться у програмі “Нова студія” інформаційного агентства ITV.

 

На супутникових знімках чітко видно, що голих ділянок у Біличанському лісі все більше і більше.

Як відомо, на сьогодні Біличанський ліс – це державна територія, що є зеленою зоною Києва, але не є у межах столиці, оскільки такі межі не встановлені. Фактичним управлінцем цієї території є КП “Святошинське лісопаркове господарство”, яке і встановило межові знаки перед Ірпенем та Гостомелем. Це зроблено однозначно неправомірно, оскільки, знову ж таки, Київ не має офіційно встановлених меж.

 

Саме це столичне комунальне підприємство з 1999 року під прикриттям санітарних чисток фактично проводить вирубування Біличанського лісу у промислових масштабах. Крім того, не раз мешканці селища Коцюбинське, яке межує з лісом, спостерігали рух вантажівок зі свіжозрубаним кругляком у бік столиці. Вирубка здійснюється без погоджень з органами лісового господарства та охорони навколишнього природного середовища на підставі лісорубних квитків, виданих самим же підприємством.

Більше дивіться у сюжеті:

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.