Суд не поновив Матюшину на посаді голови Коцюбинського

Вчора, 12 липня, Ірпінський міський суд повністю відмовив у задоволенні позову Ольги Матюшиної про визнання її повноважень на посаді голови Коцюбинського. Про це у соціальній мережі повідомила в.о голови селища Юлія Главацька.

EbgcPmH_gQc

“Як відомо, 26 травня цього року через прийняту ВРУ антиконституційну постанову про розпуск Коцюбинської селищної ради, Ірпінський міський суд відновив на посаді голови селища Ольгу Матюшину. Але після того, як Верховний суд України визнав цю постанову незаконною та скасував її, 7 липня суддя Дмитро Чернов скасував своє попереднє рішення про поновлення повноважень Матюшиної. Вчора ж при розгляді справи по суті Матюшині відмовили у позові повністю”, – прокоментувала ситуацію нашим кореспондентам Юлія Главацька.

На сьогодні виконувачем обов’язків селищного голови є Юлія Главацька – секретар Коцюбинської селищної ради, яку Верховний суд України 4 липня повністю відновив у повноваженнях.

Нагадаємо, що 8 квітня 2016 року 20 з 26 селищних депутатів шляхом таємного голосування усунули Ольгу Матюшину від виконання обов’язків голови Коцюбинського. За процедурою імпічменту спостерігали десятки коцюбинців, що були присутніми на сесії селищної ради, представники ЗМІ, а також народний депутат України та голова парламентського комітету з питань місцевого самоврядування Сергій Власенко.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.