Став відомий графік ввімкнень світла в Ірпені

151515151515151515151515

Найближчим часом компанія «ДТЕК Київські регіональні електромережі» планує почергово вмикати світло в різних мікрорайонах Ірпеня на дві години – з восьмигодинними перервами. Про це повідомив у соцмережах міський голова Олександр Маркушин.

«Друзі, я щиро дякую вам за терпіння і розуміння, однак, на жаль, новини не дуже втішні. Щойно спілкувався з енергетиками. Ситуація залишається вкрай важкою. Укренерго продовжує відновлювати пошкоджену рашистами енергетичну інфраструктуру країни, однак досі маємо дефіцит потужності в енергосистемі. Тому електроенергія першочергово подається на об’єкти критичної інфраструктури – котельні, водонасосні станції, КНС, лікарні. Зараз ДТЕК пробує почергово заживлювати різні мікрорайони Ірпеня за приблизним графіком 2/8 – 2 години світло буде, 8 – не буде», – зазначив мер.

Він нагадав, де розташовані цілодобові пунктів обігріву, в яких можна зігрітися й зарядити ґаджети:

  • намет біля Ірпінської міськради, вул. Шевченка, 2-А;
  • намет у Центральному парку;
  • вул. 9-а лінія, 2-А;
  • вул. Ярославська, 7 (приміщення ДНЗ «Лісова пісня»);
  • намет на Привокзальній площі, 5 (територія НВО «Освіта»);
  • сквер Мами.

Також Маркушин повідомив, що почав цілодобову роботу пункт обігріву в Територіальному центрі соціального захисту на вул. Тургенєвській, 15.

Крім того, він відзначив, що ґаджети можна зарядити в Ірпінській міській раді (з 8:00 до 19:00), у міській поліклініці на Садовій, 38 (з 8:00 до 15:00) та в міській бібліотеці (з понеділка до п’ятниці, з 9:00 до 17:00).

«Також ми саме зараз готуємо до відкриття ще кілька цілодобових пунктів обігріву. Завтра повідомлю їхні адреси», – пообіцяв міський голова.

«Шановні мешканці громади, прошу вашого терпіння, розуміння і взаємоповаги. Знаю про всі ваші труднощі, адже я теж живу в Ірпені. Підтримуймо одне одного, допомагаймо близьким, друзям, сусідам», – додав Олександр Маркушин.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.