Співпрацю Ірпеня та Борни визнали однією з найуспішніших в Україні

Сьогодні ірпінська делегація представляла наше місто на конференції у м. Фрайбург (Німеччина). Тут зібралося 150 гостей з України і Німеччини. Серед них – мери міст, голови і депутати обласних, районних, міських рад обох країн. Про це розповіла в.о. міського голови Ірпеня Анастасія Попсуй.

“Ірпінь – одне з найуспішніших міст у сфері україно-німецької співпраці. Це визнали учасники Третьої міжнародної конференції партнерства між містами-побратимами України та Німеччини. І це дуже приємно. Адже нам, справді, є чим пишатися”, – зазначила Анастасія Попсуй.

Як відомо, за 2 останні роки Ірпінь і Борна реалізували вже кілька спільних проектів, в рамках яких, відбувався обмін досвідом між освітянами і рятувальниками наших міст. Ірпінці відвідували Борну, представники Німеччини побували в Ірпені, проводили спільні заходи. 

“Дуже приємно знов зустрітися з нашими друзями з міста-побратима Борни: з мером – Сімоною Людке, її чоловіком Хольгером – представником земельної ради землі Саксонія , та заступником керівника ДПС міста Борна Каєм Ньоске. Разом відкриваємо нові перспективи співпраці, започатковані проекти тривають і плани стають більш масштабними”, – заявила Попсуй.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.